Tilmelding og betaling

Vi er rigtig glade for, du gerne vil spille badminton i Vissenbjerg.

Du har selvfølgelig muligheden for lige at prøve, om det er noget for dig, så derfor kan du som ny spiller prøve at være med til træning et par gange, før du tilmelder dig.

Priser:
Årskontingent for seniorer og veteraner: 750 kr. (375 kr. halvårligt plus bolde)
Årskontingent for børn og unge: 700 kr. - inkl. klubtrøje (350 kr. halvårligt)
Årskontingent for søskende: 600 kr. - inkl. klubtrøje (300 kr. halvårligt)

Kontingent sommerbadminton for ungdom: 150 kr.


HUSK at du først er tilmeldt klubben, når beløbet er betalt. 

Der er ingen træning i skoleferier og helligdage.


 

Billedpolitik 

Vissenbjerg Badminton vil i forbindelse med træninger og arrangementer tage billeder og optage video. De billeder og videomateriale foreningen tager vil blandt andet blive brugt til, at dokumentere de enkelte aktiviteter, samt blive brugt på foreningens hjemmeside og muligvis på sociale medier såsom Facebook.

Billederne kategoriseres i to grupper: Situationsbilleder og portrætbilleder. Såfremt der tages portrætbilleder, skal vi i foreningen have jeres accept, inden billedet offentliggøres.

Billederne vil altid af foreningen blive betragtet, som værende harmløse inden de vil blive uploadet.

Hvis det skulle ske, at du støder på et billede, som du ikke mener skal ligge offentligt, bedes du kontakte formand@vissenbjerg-badminton.dk, der vil fjerne billedet hurtigst muligt.

Ønsker du, at fotografere/filme dit barn til træning, er dette tilladt, dog vil vi fra foreningens side bede om, at der tages et stort hensyn til andre børn og forældre, der ikke ønsker, at blive fotograferet/filmet.