Tilmelding og betaling

Vi er rigtig glade for, du gerne vil spille badminton i Vissenbjerg.

Du har selvfølgelig muligheden for lige at prøve, om det er noget for dig, så derfor kan du som ny spiller prøve at være med til træning et par gange, før du tilmelder dig.Priser

Flexfjer: Årskontingent 900 kr. - inkl. bolde 200 kr. (450 kr. halvårligt)

Leje af en bane: Årspris 2.000 kr. 
Spiller du gratis med om onsdagen på Flexfjer-holdet, betaler du ekstra 200 kr. for bolde for et år

Børn og unge: Årskontingent 1.000 kr. (500 kr. halvårligt)

Sommerbadminton for ungdom: Kontingent 150 kr.


HUSK at du først er tilmeldt klubben, når beløbet er betalt. 

Der er ingen træning i skoleferier og helligdage.


 

Billedpolitik 

Vissenbjerg Badminton vil i forbindelse med træninger og arrangementer tage billeder og optage video. De billeder og videomateriale foreningen tager vil blandt andet blive brugt til, at dokumentere de enkelte aktiviteter, samt blive brugt på foreningens hjemmeside og muligvis på sociale medier såsom Facebook.

Billederne kategoriseres i to grupper: Situationsbilleder og portrætbilleder. Såfremt der tages portrætbilleder, skal vi i foreningen have jeres accept, inden billedet offentliggøres.

Billederne vil altid af foreningen blive betragtet, som værende harmløse inden de vil blive uploadet.

Hvis det skulle ske, at du støder på et billede, som du ikke mener skal ligge offentligt, bedes du kontakte formand@vissenbjerg-badminton.dk, der vil fjerne billedet hurtigst muligt.

Ønsker du, at fotografere/filme dit barn til træning, er dette tilladt, dog vil vi fra foreningens side bede om, at der tages et stort hensyn til andre børn og forældre, der ikke ønsker, at blive fotograferet/filmet.